Voorgerechten

Koude voorgerechten

Salade van Hollandse garnalen € 19,00
Huisgerookte Zeeuwse paling, brioche en tuinkruiden € 17,00
Carpaccio van ossehaas oude Balsamico, ganzenlever € 16,50
Half dozijn Zeeuwse creuses € 16,50
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes € 17,00
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, compôte van gemarineerde ananas, oude port, € 20,00
Salade van Oosterscheldekreeft met sinaasappel € 22,00
Half Oosterscheldekreeftje “Belle Vue” bereid € 26,50


Warme voorgerechten

Scampi’s, risotto, lookboter                  € 16,50
Sint Jacobsnootjes met grietbotfilet en sinaasappelsaus                  € 18,00
6 gegratineerde creuses                  € 18,00
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop                  € 22,00