Voorgerechten

Koude Voorgerechten

Salade van Hollandse garnalen € 18,50
Carpaccio van tomaat met buffelmozzarella € 14,50
Huisgerookte Zeeuwse paling, brioche en tuinkruiden € 16,50
Carpaccio van ossehaas oude Balsamico, ganzenlever € 16,00
Half dozijn Zeeuwse creuses € 16,00
Combinatie van Pata Negra en Sint Jacobsnootjes € 16,50
Huisgemaakte terrine van ganzenlever, compôte van gemarineerde ananas, oude port, € 19,50
Salade lauwwarme kreeft, zoetzure mangochutney, ganzenlever € 21,50
Half kreeftje “Belle Vue” bereid € 21,50
Half dozijn Franse Gillardeau (oesters)  € 21,50


Warme Voorgerechten

Scampi’s, risotto, lookboter € 16,00
Sint Jacobsnootjes met grietbotfilet en sinaasappelsaus € 17,50
6 Gegratineerde creuses € 17,50
Gebakken ganzenlever, appel, Calvados, Zeeuwse stroop € 20,50