ONZE FILOSOFIE

Wij, als team van Restaurant Napoleon, streven er naar een prima menu te serveren met een goede prijs/kwaliteit garantie in een gezellige, sfeervolle en gastvrije omgeving, met een hoog serviceniveau
met veelal  Zeeuwse seizoensgebonden streekproducten, vergezeld van  uiteraard uitstekende wijnen .Sinds 1994 lid van Eurotoques Nederland, een organisatie die staat voor het ambachtelijk bereiden van culinaire gerechten.

DE ZAAK

Ons restaurant, gelegen aan de rand van het historische centrum van Hulst, bestaat al sinds 1968. Sinds 3 generaties geleid door de  familie, met als huidige Chef Antoine Bergman en zijn bekwame team van 7 mensen. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot max. 70 personen en beschikt tevens over een overdekt en verwarmd terras voor ca. 40  personen.

ONZE FILOSOFIE

Wij, als team van Restaurant Napoleon, streven er naar een prima menu te serveren met een goede prijs/kwaliteit garantie in een gezellige, sfeervolle en gastvrije omgeving, met een hoog serviceniveau
met veelal  Zeeuwse seizoensgebonden streekproducten, vergezeld van  uiteraard uitstekende wijnen .Sinds 1994 lid van Eurotoques Nederland, een organisatie die staat voor het ambachtelijk bereiden van culinaire gerechten.

DE ZAAK

Ons restaurant, gelegen aan de rand van het historische centrum van Hulst, bestaat al sinds 1968. Sinds 3 generaties geleid door de  familie, met als huidige Chef Antoine Bergman en zijn bekwame team van 7 mensen. Het restaurant biedt plaats aan groepen tot max. 70 personen en beschikt tevens over een overdekt en verwarmd terras voor ca. 40  personen.